Ons ThuisFrontTeam

Onze thuisfrontcommissie bestaat uit de volgende mensen:

Gerhard Hobelman – Christians oude baas (letterlijk), de eigenaar van Vakantiepark  & Conferentiecentrum De Betteld, een rasondernemer, altijd vol visie en innovatieve initiatieven!

.

Cees-van-Harten-450x255Cees van Harten – Voorganger Mozaïek0318 in Veenendaal. Ervaren zendeling: Oezbekistan, Papoea Nieuw-Guinea, de Achterhoek én Curaçao. Ook samen met Wilkin betrokken bij de start van Leef! Zutphen en Doetinchem.

bianca

Bianca Veldkamp – lid van de kerk die we tot nu toe geleid hebben (LEEF! Zutphen), leider van een huisgroep en het secretariaat. En: Arubaanse!

.

DSCN0487Marcel Oosterkamp – na zijn stageperiode op Aruba als bijbelschoolstudent van De Wittenberg enthousiast voor de Missie Aruba geworden en toegevoegd! Actief bij Netwerk (Navigators) en Royal Mission. Afgestudeerd in Economische Geografie en een hart om voorganger of kerkplanter te worden.

.

Joke-72crop2.kleinJoke Tan – Inderdaad, Christians moeder! En samen met zijn vader Ronald Tan voorganger van De Banier Deventer, schrijfster, spreekster, Tekstpartner en Schrijfcoach.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: